Ældre på højskole i udlandet

I forbindelse med at det blev klar, at en højskole for seniorer logisk set kaldes Seniorhøjskolen, blev jeg opmærksom på en anden højskolde, som er værd at bemærke.

Ældre på højskole i udlandet, eller i Italien, i Frankring eller hvor det nu måtte være, kalder den sig.

Jeg kiggede nærmere på en af turene, en vandrertur i Toscana, som beskrives som svær for seniorer. Den ser meget spændende ud med mange udfordringer og mange gode oplevelser. Jeg fristes faktisk, og det skal der noget til, når man som jeg vandrer i Østrig, nærmere betegnet i Virgental.

Har du derfor mod på at deltage i en vandrertur, der øjensynligt stiller nogle krav til fysikken, vil jeg foreslå du ser nærmere på den mulighed på hjemmesiden. På den anden side er det min erfaring at en almindelig daglig gåtur er tilstrækkeligt grundlag for at gå op og ned i Alperne eller andre bjerge.

Her er hjemmesiden til Ældre på Højskole i udlandet.

Tags: , , ,
Previous Post

Billig tandtråd i Tyskland

Next Post

Seniorer tager på Seniorhøjskolen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *